Det räcker nu.

Att inte förvränga andras uttalanden, varför är jag en hycklare?För att vi ska kunna lita på media så gäller det att de som vill ses som ”en nyhetssajt” aldrig förvränger uttalanden. Det kan tyckas självklart men tyvärr är det så att alla respekterar inte detta. Det finns krafter som gör allt för att man ska få så mycket hat och hot som möjligt för sina åsikter.

Den 30e oktober 2015 skrev jag ett blogginlägg om att jag delar Mona Sahlins syn på relationen Avpixlat-Ekeroth-Sverigedemokraterna. Inlägget växte mycket uppmärksamhet och flera alternativa ”nyhetsförmedlare” rapporterade om mitt inlägg, något man får leva med om man uttalar sig.

Det man däremot inte ska behöva acceptera är att man hävdar att jag sagt saker som jag inte gjort, eller att jag tycker något som jag faktiskt inte tycker. 
Jag skrev ”… Därför så bör enligt min mening avpixlat som sida stängas ner, för Sveriges bästa.”
Rubrikerna i media blev:
”Moderat vill förbjuda Avpixlat”, (Fria Tider, 31 okt 2015)
”-Alexander Bengtsson går ännu längre än S-profilen Mona Sahlin, i ett inlägg på sin blogg föreslår han att Avpixlat ska förbjudas.”
Jag har aldrig uttalat att avpixlat eller någon annan liknande sajt ska förbjudas. Jag tycker inte att det är okej att ändra en rubrik på det viset.

Något som upprör mig ännu mer är Exponerats avskyvärda uthägningar av mig som person. Självklart ska vi förtroendevalda granskas, men vi ska inte behöva utstå att bli uthängd i högerextrem SD media. 
Exponerat skriver den 18 december 2015:
”Dagens hyckleri förärar vi vår ”vän” Alexander Bengtsson (M), politiker i Uppsala – som också nyligen hotade Daesh. I ett inlägg på sin blogg hyllar han mångkulturalismen – men själv bor han i ett dyrt exklusivt område i Sunnersta där huspriserna ligger på upp till 6,5 miljoner kronor – låååångt bort från mångkulturen.
Det ter sig lite märkligt att man då väljer att bo i Sunnersta, låååångt från mångkulturen, låååångt bort från ”sin familj” som han alltså hyllar. Sannolikt har inte Bengtsson heller några ”flyktingar” eller ”ensamkommande” som han huserar med sitt ”öppna hjärta”
Jag har inte valt vart jag bor, hade haft exakt de åsikter jag har idag oavsett vart jag bor.

Det här är inget annat än en regelrätt smutskastningskampanj gentemot mig. Jag kan informera er som ligger bakom den att ert agerande resulterade i följande:

-Otaliga hot och rasistiska påhopp på nätet, främst på eran (exponerats hemsida), ni har ett ansvar för det som kommenteras i anslutning till era artiklar. 
-Flera dödshot på mail, Facebook, Twitter och andra sociala medier. 
-Ett överfall i min bostad på natten.
Det här håller jag er (exponerat) ansvariga för, ni bär tillsammans med gärningsmännen gemensam skuld för det inträffade. 
Jag kräver skärpning från er sida, sluta upp med smutskastning och annat som hör hemma på stenåldern. Dessutom så kräver jag en offentlig ursäkt på er hemsida.
Jag kommer inte acceptera det här mer. 
Uppsala den 15 januari 2016
Alexander M. Bengtsson 
Länkar:
http://www.exponerat.net/dagens-hycklare-politikern-alexander-bengtsson-m/
http://www.friatider.se/moderat-vill-f-rbjuda-avpixlat

Annonser

2 thoughts on “Det räcker nu.

  1. Du är en förebild och gör enligt mig bara bra saker. Jag blir så ledsen och förstår inte hur personer, andra människor kan vara så otroligt elaka och och hålla på såhär!!! ;,( Ingen förtjänar allt detta hat….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s