Jag är bög

Som många av er redan vet har jag sedan 2013 varit utsatt för hot och mordhot från nazister och högerextrema. På grund av min hudfärg och att jag är liberal.

Jag har idag valt att offentliggöra att jag är homosexuell. Jag vill inte längre dölja vem jag är och hur jag lever. 2013 berättade jag för mina vänner och för min familj att jag är homosexuell.

Jag har vetat det sedan tidig ålder, jag har aldrig känna mig attraherad till det kvinnliga könet. På grund av de hoten jag fått har jag varit rädd för att offentligt berätta om min homosexuell, men idag har jag modet att offentliggöra att jag är homosexuell, och jag är stolt över det.

De reaktioner jag mött av mina vänner har stärkt mig i min övertygelse att det är rätt att nu offentligt berätta att jag är homosexuell.

Jag är stolt över min sexualitet och tänker inte dölja det mer. Jag älskar män, och jag vill leva med en man.

Då jag är homosexuell har jag även engagerat mig i Öppna moderater, moderaternas förbund för HBTQ-personer. Jag är stolt över min sexualitet, och det är skönt att inte längre behöva leva i en lögn, en lögn som innebär att jag ljuger om min sexualitet offentligt.

Ja, jag är bög, svart,adopterad  och moderat. Deal with it.

/Alexander M Bengtsson.

 

Annonser

4 thoughts on “Jag är bög

  1. jävlaa moderat skaffa ett liv moderaterna är like dåliga som SD skjut dig själv men dom andra 2 sakerna var ok PS Du stal mitt namn men jag är fortfarande coolare med mitt namn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s