Sverige bör delta i offensiv mot IS!

Fredagens terrorattentat i Paris är en attack mot hela Europa, EU och varje europé. President Hollande har rätt, ISIL är inget annat än barbarer.

Vi kan inte låta ISIL fortsätta härja och sprida skräck i världen. Vi får aldrig någonsin ge efter för terrorism. Aldrig visa oss svaga, rädda eller gå med på deras krav.

Vi i den fria världen måste enas. Vi måste stå enade och starka I kriget mot terrorismen tillsammans med USA, Frankrike, Storbritannien och Tyskland.

Sverige har en tradition av att förhålla sig neutrala, den principen kan inte gälla längre. Sverige bör snarast ansluta sig till NATO. Men I kriget mot terror bör vi snarast delta aktivt. Sverige bör skicka en division JAS –plan och bomba ISIL fästen i Syrien.

För att kriget mot terrorn ska lyckas så är det viktigt att högerextrema sajter, såsom avpixlat, Petterssons blogg, exponerat, fria tider och nordfront. Det är viktigt att dessa sajter gör det dom kan för att minska främlingsfientligheten i Sverige, människor som flyr hit från ISIL är inte fienden, varför fattar ni inte det?!

Det är ISIL som är fienden, inte dess offer.

ISIL är inget annat än ett gäng massmördare och barbarer. Och som massmördare och barbare skall dom behandlas och bemötas.

ISIL är ett direkt hot mot den fria världens säkerhet och stabilitet.

ISIL måste bekämpas och elimineras som organisation, dess ledare, medlemmar och alla som strider för ISIL. Dessa bör åttalas för brott mot mänskligheten vid den internationella brottmålsdomstolen I Haag.

Det är dags för Sverige att aktivt delta I offensiverna mot ISIL.

Jag har endast en sak att säga till ISIL, I have one thing to say to ISIL:

“You attacked our cities, killed innocent people, we will fight back. We will hunt you down, eliminate ISIL and bring you to justice in the International Criminal Court, cause this we will not accept”

Annonser

3 thoughts on “Sverige bör delta i offensiv mot IS!

  1. Pingback: Moderat: ”Sverige bör skicka en division JAS–plan och bomba ISIL fästen i Syrien” | Petterssons gör skillnad

  2. Pingback: Moderat: ”Sverige bör skicka en division JAS–plan och bomba ISIL fästen i Syrien” | Ban Islam

  3. Varför just ISIL? Varför inte ISIS eller rättare sagt IS som är vår fiende? Är det okunskap här eller menar du allvar? Åtminstone huvudrubriken rätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s