Oacceptabelt att skriva artiklar med Främlingsfientligheten!

Att skriva artiklar med främlingsfientligt med det budskap som nu kommunicerades ut av en moderat företrädare tillsammans med företrädare från ett främlingsfientligt parti är inte acceptabelt.

Statsminister Fredrik Reinfeldt fattade ett väldigt ansvarsfullt beslut som visar att Moderaterna kommer inte att ge SD något inflytande.

Det budskap som en moderat politiker nu förmedlat tillsammans med 2 sverigedemokrater är inte okej för en företrädare för Moderaterna. Tydligt att personen i fråga inte delar partiets värderingar eller åsikter.

Därför så vill jag yrka på att den moderata politikern ifråga blir entledigad från samtliga uppdrag och utesluten ur moderata samlingspartiet med omedelbar verkan

Vi kan aldrig acceptera att hat förs in i vårt samhälle & och vi måste nå nödvändiga överenskommelser för att hindra främlingsfientliga från att få inflytande, därför var statsministerns besked oerhört viktigt och ansvarsfullt.

Det parti och ungdomsförbund jag valde att gå med i tror på alla människors lika värde, om man som företrädare för partiet tycks ha svårt med att acceptera den värderingen, då bör man inte företräda partiet.

/Alexander Bengtsson
alexander.bengtsson@moderat.se
0708-869282

Annonser

2 thoughts on “Oacceptabelt att skriva artiklar med Främlingsfientligheten!

  1. Är de inte folket som ska bestämma hur regeringen ska se ut? Verkar som min röst i detta demokratiska land inte har någon betydelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s