Rasism och nationalsocialism måste fortfarande bekämpas

Rasism och nationalsocialism måste fortfarande bekämpas!

Det är tydligt att vi gemensamt måste fortsätta och bekämpa rasism och nationalsocialism.
Nationalsocialismen försöker ta allt mer plats i Europa, det är av yttersta vikt att vi gemensamt visar att det aldrig är acceptabelt.

Vi måste visa att det inte finns någon plats för deras värderingar i vårt samhälle och framförallt kan vi aldrig låta personer med dessa vidriga åsikter och värderingar få något som helst inflytande i våra demokratiska församlingar.

Tror man inte på de grundläggande demokratiska värderingarna, eller att alla är lika värd oavsett ursprung. Då har man inget i vårt samhälle att göra!

Dessa vidriga och avskyvärda åsikter såsom nationalsocialim bör stanna i en grotta som sedan förseglas.

Organisationer som till exempel Svenskarnas Parti står för en direkt avskyvärd och riktigt vidriga åsikter och värderingar, låt oss visa att det aldrig kommer vara okej eller att dom aldrig kommer att ha en plats i vårt samhälle.

Mina vänner, låt oss aldrig vika för rasism eller nationalsocialism, låt oss aldrig bli skrämda av dessa människor. Jag tänker alltid stå upp för mina värderingar oavsett vad andra säger. Låt oss visa att dessa vidriga värderingar och åsikter inte har någon plats i vårt samhälle, låt oss markera att deras åsikter aldrig har varit eller kommer vara acceptabla.”

Jag vill inte leva i ett intolerant samhälle med rasism och nationalsocialism, det tror jag inte att ni heller vill?. Jag vill leva i ett tolerant och liberalt samhälle där alla är accepterade.

kontakta mig på mail om du har några frågor.

Jag är för yttrandefriheten och pressfriheten, men det finns ett antal ”medier” som inte borde vara tillåtna:

 • Exponerat
 • Avpixlat
 • Nordfront.se
 • Nya Dagbladet
 • Corruptio Sweden
 • Fria Tider

Dessa så kallade ”medier” är inte medier, det är inte nyhetsdistributörer utan det är rasistiska och i vissa fall nazistiska sajter som inte bör tillåtas. Dessa sajter bör stängas ner och de ansvariga bör gripas och åtalas för hets mot folkgrupp. Jag tycker inte att vi bör tolerera dessa typer av sidor.

 

/Alexander Bengtsson

alexander.bengtsson@moderat.se
0708-869282
Twitter: Alexander_b1

Annonser

2 thoughts on “Rasism och nationalsocialism måste fortfarande bekämpas

 1. Vad menar du med rasism? Vad menar du med nationalsocialism? Är det 25-punktsprogrammet eller den programlösa nazismen efter 1934?

  Det är plågsamt med alla dessa frimärken, som klistras än här och en där, utan att någon förklarar deras innebörd.

  ”Låt oss vara tydliga med att vi inte accepterar organisationer med vidriga värderingar”. Returneras med vändande post till Expo.

  Jag och min hustru (som för övrigt är invandrad från Laos och förtroendevald för SD) anser oss inte ha några vidriga värderingar. Jag har varit kommunfullmäktig i 29 år och riksdagsledamot 2010-1011 samt 2013 – fortf.

  Under alla dessa år. Ge exempel på att jag skulle ha uttryckt åsikter som är ”vidriga”.

  Vet du vilka värderingar jag har? Vet du vilka värderingar SD:s riksdagsgrupp har? Nej, du hittar på åsikter på oss och går sedan till storms mot dina egna fantasier.

  Expo är en organisation. En organisation, som utmålar mig och min familj som brottsliga och vidriga. Vilken sympati för er förväntas jag uttrycka?

  Med tillönskan om fortsatt skön sommar,

  Stellan Bojerud

 2. Alexander, så jädrans indoktrinerat och hjärntvättad av vänstermedian..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s