Äntligen har lagen om vård för papperslösa trätt i kraft!

Äntligen så bar lagen som ger papperslösa rätt till vård trätt i kraft.

Det var på Sverigedemokraternas dag som lagen började gälla.

Som jag tidigare skrivit så är det otroligt viktigt att vi nu har en sådan lagstiftning som ger människor rätt till vård oavsett situation.

Vård är en förutsättning för att må bra och orka arbeta.
Sedan kan man fråga sig varför vi inte införde lagen tidigare men nu äntligen är den här.

Den här lagen är enligt mig en viktig del i utvecklingen av vår humana och generösa migrationspolitik.

Till er som är emot den här lagen:

”Hur kan ni rättfärdiga att neka sjuka människor vård?. Hur står ni ut med tanken att människor med er poltik hade fått lida och blivit nekade vård. Med alliansens politik så får människor den vård som dom behöver når dom behöver den. Kom inte och hävda att er politik är human eller acceptabel, för det är den inte. Er politik är ohuman, oacceptabel och er människosyn är direkt avskyvärd och vidrig, jag kommer aldrig att acceptera något annat än en human och acceptabel politik. Och att vika mig för en avskyvärd och vidrig människosyn kommer inte hända”

Kan inte uttrycka hur glädjande det är att lagen nu har trätt i kraft.

Och det är en bra och viktig markering mot främlingsfientliga rörelser med vidriga åsikter om att vi aldrig kommer acceptera deras politik.
Att lagen dessutom trädde i kraft på Sverigedemokraternas dag här i almedalen är även en tydlig markering mot SD om att vi inte tänker låta dom få något inflytande, då vi istället skapar breda överenskommelser.

Den här lagen slår vakt om människors hälsa och visar att vi tar hand om varandra!

Annonser

One thought on “Äntligen har lagen om vård för papperslösa trätt i kraft!

  1. Jag är inte emot lagen men den är onödig. Givetvis fick dessa människor hjälp vid sjukdom m m innan lagen trädde i kraft. Frivilliga har gjort enastående insatser för att hjälpa våra utsatta. Barnen har också haft möjlighet till undervisning men skola är naturligtvis bäst.

    Det bästa hade varit att omgående ge folk som håller sig gömda amnesti och ge dem åtminstone tillfälligt uppehållstillstånd. Fri invandring eller inte så måste vi ha någon slags kontroll över vilka som befinner sig i landet. Krigsförbrytare ska inte längre känna sig säkra, inte heller organiserade grovt kriminella.

    Sedan är jag nöjd men jag tänker mycket på invandringen, människor som tar sig hit under svåra umbäranden, de är otroligt starka. Men vad händer med de svaga som lämnas kvar? Miljontals barn som inte äter sig mätta, är allvarligt sjuka och inte får gå i skola. Vem hjälper dem? Ja inte är det vi. Vi har fullt upp med alla som kommer hit. Det är här pengarna finns, här kan vi vara snälla mot varandra, åka på semester med familjen, ute och roa oss på helgerna. Vi slipper se dibarnets mor ta sin sista suck och barnet hungrigt skrikande rullar ut ur hennes famn, i den tidiga gryningen är så också barnet tyst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s