Låt oss vara tydliga med att vi inte accepterar organisationer med vidriga värderingar

Igår försökte de Nazistiska Svenskarnas Parti störa under Reinfeldts tal.

Dom blev nerbuade av hela publiken. Viktigt att vi var tydliga med att sådana organisationer och partier med en så vidrig människosyn är totalt oacceptabel.

Vi kan aldrig acceptera att dom för in våld i samhället.

Sådana organisationer hör inte hemma i demokratins vecka som almedalen ändå är. Dom hör inte hemma i demokratiska församlingar. Och sådana organisationer eller rörelser hör inte hemma och ska inte ha en plats i samhället.

Vi måste nå nödvändiga överenskommelser för att hindra SD. De högerextrema rörelserna som rör sig i den autonoma miljön måste även dom hindras från att få inflytande. Dessa människor vill inget annat än att förstöra i samhället, det kan vi aldrig acceptera.

Dessa organisationer tror inte på demokratin, därför är mitt svar att dom inte har någon plats i ett demokratiskt eller modernt samhälle.

Dessa människor anser att man har olika värde beroende på ursprung, låt oss komma ihåg att sådana värderingar är vidriga,avskyvärda och omänskliga.

Låt oss aldrig glömma människors lika värde,det är en av grunderna till vår demokrati.

Annonser

4 thoughts on “Låt oss vara tydliga med att vi inte accepterar organisationer med vidriga värderingar

 1. Ska sägas att alla i SvP inte ser sig som nazister och att de har distinktion nazism vs. nationalsocialism. Överkurs i saklighet här? Att ledande SvP-företrädare dissar demokrati som liberal sjuka vet vi, liksom att de anser rasbiologisk renhet är absolut villkor och är notoriska antisemiter med konspirationsteorier.

  Förresten, är buanden också uppmärksamhet? Varför ge den?

  Om SD slarvar du när du skriver de är högerextrema, vilket Expo inte anser. Får SD oförtjänt uppmärksamhet och reklam av sånt slarv? Med tanke på att Expo ej anser det borde du argumentera för din ståndpunkt, och det redan i texten. Att du inte gör det tyder på att du inte har något på fötterna, vilket i så fall är illa politiskt och, faktiskt, även demokratiskt.

  Du kallar här SD högerextrema i autonoma miljön? Även för Expo oacceptabelt påstående.

  Hur menar du SD (tillhör alltså inte odemokratiska autonoma) ”vill…förstöra samhället”?

  Frågor, men förväntar mig inget bra svar, men det de som gillar fri invandring a’la Johan Norberg brukar ge, nämligen att jag är rasist. Även det osakligt. Varför ens söka diskutera med er som är osakligt förtalsmässiga och därmed har odemokratisk attityd…


  Nåväl, det är dessa tankar du (men även Expo-folk) odemokratiskt demoniserar:

  Fri invandring, som du förordar, gör att en nations kultur eroderar, vilket innebär att nationens sammanhållande faktor och således nationen själv eroderar.

  Säg att 25 000 relativt fundamentalistiska somaliska muslimer (Somalia har f ö fred nu) bosätter sig i en svensk stad med lika många invånare. Då skapas en situation invånarna ej önskar. Bidragen till de 90% somalier som ej har arbete är för dem inkomstökning på tusentals procent (10-tals gånger).

  Att kritisera en (påtvingad) kulturmix som inte fungerar är inte att anse att olika människor har olika värde.

  När synpunkter på illusionen fri invandring klassas som rasism innebär det ett tystande med verbalt våld och ett åsiktsförtryck.

  Reglerad (önskvärt stramt) invandring är inte odemokratiskt, men demokratiskt. Fri invandring är dogm med demokratin undergrävande konsekvenser.

 2. ”Vi måste nå nödvändiga överenskommelser för att hindra SD. – – –

  Låt oss aldrig glömma människors lika värde,det är en av grunderna till vår demokrati.”

  Därför vill du beröva de hundratusentals svenskar och invandrare, som röstar SD deras demokratiska rättigheter.

  SD har arbetat i Sveriges Riksdag sedan 2010. Ge exempel på SD:s odemokratiska agerande i riksdagen.

 3. Här ett exempel på Islamister i samarbete med Vänsterpartiet på deras extrema störningar av ett Sd-möte i Landskrona 2010. Islamistpöbeln körde fram en säckakärra med starkhornstuta kopplat till ett bilbatteri och satte igång att tuta så det slog lock för öronen.
  Det var helt omöjligt att höra Jimmie Åkessons redovisning av skuggbudgeten.

  Nu förväntar jag mig knappast att höra ett fördömande av detta svinaktiga beteende från dig Det vore ganska osannolikt, Men gnälla på SvP går bra?.
  Sd har aldrig stört något annat partis möten. aMen det spelar ingen roll för hycklare som dig.
  Kamma dig!

 4. Berätta för mig hur det är ”rasistiskt” att värdera sitt folk högre än andra och att sätta sitt egna folk före andra folkslag? Du kan inte. Allt du säger är lögn Alexander eller så är du för dum för att kunna förstå. Dock förståeligt eftersom att du har ett afrikanskt ursprung..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s