Fördomar och rasism måste bekämpas med kunskap

Rasism måste bekämpas med kunskap!

Det finns inget som får mig så arg som rasism och fördomar.
Att i en debatt få argumentet att vi ska stänga gränserna för att hålla ”våldtäkt och hiv borta” är ett av de vidrigaste argumenten jag har hört.
Att man ens försöker skylla hiv smittan på invandring är avskyvärt och oacceptabelt.

Jag tycker inte att den typen av argument är okej och dom hör inte hemma i en debatt.

Och att jag inte kan vara Svensk för att jag är svart, varför bryr ni er om vilken hudfärg jag har?, Nu är det så att jag är Svensk och det är inget ni kan göra något åt.

Eller hur kan man säga att jag ”parasiterar Sverige” bara för att jag är svart?

Kan vi acceptera den här typen av beteende i samhället?, Nej det kan vi inte.

Jag har fått frågan om jag kommer från ”aprika”, sådana kommentarer biter inte på mig så det är ingen idé att ni fortsätter för ni kommer aldrig att lyckas. Jag kommer inte ge efter för rasistiska kommentarer eller påhopp.

Och ni som påstår att jag skulle förespråka ett ”folkmord och utrotning av den svenska rasen” , ni kan seriöst stanna i grottan som ni hör hemma i. Om vi ska snacka folkmord så kan vi komma ihåg de vidriga folkmorden som nazisterna och kommunisterna begick.
Folkmord är bland de vidrigaste brotten man kan begå. Och jag kommer alltid vara en stark motståndare till folkmord.

Helt ärligt så borde ni som kommenterar rasistiska och personangrepp i kommentarer skämmas riktigt ordentligt!. Hur kan ni behandla en medmänniska såhär?!?

Och ni som tror att jag är ”våldtäktsman och hiv smittad ” bara för att jag är svart, tror ni på fullaste allvar att det är så?. Ni kan också stanna i den grotta på istiden som ni tycks höra hemma i.

När man frågar någon varför man är emot invandring så har jag fått svar såsom ”dom är kriminella” ”dom våldtar”. Bara för att jag är invandrare så betyder inte det att jag är automatiskt kriminell eller begår brott.

Ni som hävdar att jag har lägre intelligens för att jag är svart eller att jag är ”psykiskt störd”, ni borde återvända till skolbänken och lära er om människan innan ni uttalar er, för att inse att det absolut inte finns någon koppling mellan intelligens och hudfärg.

Jag tror att kunskap är rätt vapen för att bekämpa rasism och fördomar.

Om ni hade kunskap om människan så skulle ni veta att det enda som skiljer mig från er är att jag har en mörkare hudfärg, och det är inte alls ”konstigt” som ni tycks tro.

Okunskap är farligt, det är många som tror att allt är invandrarnas fel, att man ens på allvar kan säga något sådant är oerhört läsligt. Och jag tror att vi måste bekämpa rasism och fördomar med kunskap, för att undvika sådana vanföreställningar.

När människor inte vet varför något har hänt så är det många som säger ”det är invandrarnas fel”, men jag har något att berätta för er, det är inte invandrarnas fel. Och det är fegt och skamligt att ens påstå att det är invandrarnas fel.

Sverigedemokraterna bidrar inte till ett tolerant samhälle. Varje gång dom ska förklara vad problemet är så är det ”invandrarnas fel”. Sverigedemokraterna för en direkt rasistisk och främlingsfientlig politik, jag tycker att det är tråkigt att vi har ett sådant parti i riksdagen. Och jag hoppas att vi med hjälp av kunskap kan inse att det inte är okej eller hållbart att skylla på invandrare så fort något är fel.

Varför är allt mitt fel bara för att jag är född i ett annat land?, nej precis det är det inte.

Och är det okej att man säger att allt är mitt fel för att jag är invandrare?, nej det är inte okej.

Kunskap tror jag kan motverka rasism och fördomar, jag vill inte leva i ett intolerant samhälle med rasism och fördomar, det tror jag inte att ni heller vill?

Annonser

14 thoughts on “Fördomar och rasism måste bekämpas med kunskap

 1. Helt rätt, man ska skylla på de/dom skyldiga oavsett vad det gäller.
  Tyvärr gäller det inte i sverige längre utan bara ibland och inte alla. Hur man ska komma runt problemet vet jag inte men så länge man är konsekvent oavsett vem/vilka det gäller är jag på rätt spår.

 2. Nej SD säger att det är invandringspolitikens fel, inte invandrarna själva som personer. Tex invandringspolitiken har lett till att massor av människor lever i utanförskap i segregerade områden. Detta har i sin tur lett till hög brottslighet i dessa områden och till hög andel icke självförsörjande. Man skyller inte på invandrarna själva utan politiken som lett till detta. Invandrare är inte en homogen grupp som man kan beskylla. Men invandringspolitiken och aktuella politiker är en sak som man kan belasta för en hel del problem i vårt samhälle.

 3. Det är så här ni ser ut när man ser er i stan och skogen. Ni kanske skulle försöka leva som människor om ni nu ska bo här

 4. Tyvärr så kommer en ökad eller fortsatt invandring att öka rasismen och klyftorna. Titta på världens alla länder och stora städer så ser du klart och tydligt att människor väljer att bosätta sig tillsammans med människor som har en liknande kulturell bakgrund, så ser det ut över allt och även i Sverige.

  Vi ser att människor från Syrien väljer Södertälje, från Balkan så flyttar man till Landskrona och i Borlänge bor det många somalier och så vidare. Vi kan även se att när det blir för många invandrare i ett område så väljer svenskarna att flytta ut, för även om det kanske inte passar dig så förtäljer verkligen oss att många (absolut inte alla) svenskar vill bo med andra svenskar, och hur kan detta vara något konstigt?

  Att påtvinga människor en mångkultur som inte fungerar eller ens existerar i något land, det kommer givetvis inte att fungera och det kommer GARANTERAT att leda till ökande konflikter och splittringar i vårat samhälle.

 5. Ett tillägg, jag vet att allt blir så mycket lättare för dig och din världsbild om Sverigedemokraterna kan viftas bort som ett gäng obildade rasister som skyller allt på invandrarna. Det är dock en halmgubbe, det är politikerna som är ansvariga för den nu förda politiken som anklagas och beskylls.

  Jag själv trodde aldrig att jag skulle kunna rösta på ett parti som Sverigedemokraterna men i nästa val så ser jag ingen annan lösning, och då talar jag som i form av välutbildad akademiker med en flickvän som är invandrare.

  Du är en fanatiker styrd av dogmer och helt okänslig för vad folk vill och vad som är samhällets bästa, totalt förblindad av din egen (inbillade) förträfflighet upprepar du mantran som du i din skyddade lilla trygga vrå inbillar dig stämmer med den värld vi andra faktiskt lever i.

 6. Lustigt hur fega WT plöstligt får ”balls” bakom skärmen. Jag har inget emot att ni yttrar era åsikter. Men att bete er som ni gör är bara fegt och kränkande. Men vad kan man förvänta sig av outbildade och oallmänbildade WT? Kämpa på Alexander.

 7. Jag håller med användaren ovanför, även om jag tycker att Alexander är en människa med otäcka åsikter så förtjänar ingen människa att kritiseras eller hånas för sitt utseende, vad tror man sig kunna uppnå med anonyma rasistiska tillmälen annat än att såra? Kan personangrepp tillföra något annat än en ökad splittring i ett redan sargat land? Knappast.

 8. Roligt att de som stoltserar med att vara så himla toleranta och utbildade själva använder sig av rasargument för att nedvärdera vita. Det roliga är att ni kulturmarxister inte alls har någon aning om vad ni talar om, vem som helst som vet något alls om biologi kan se att negrer helt klart är den mest outvecklade rasen som alltid har förslavats utav alla de största civilisationerna i historien. Först av egypterna sedan av araberna och tills sist utav européer. Ni kan aldrig vinna över oss, kunskap segrar över marxistdogma.

 9. ”Roligt att de som………………..kunskap segrar över marxistdogma.”

  Så sant som det vare sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s